Praktisch​

Parking Waterburcht

Parkeren kan op de Waterstraat 52, 3620 Lanaken. Vanaf daar is het nog slechts 1,3 km tot aan het Cultureel Centrum. Om jullie alvast een kleine opwarming te geven, dienen de laatste km's met de fiets te gebeuren. Deze route is speciaal voor jou uitgepijld en wijst zich als het ware vanzelf uit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cultureel Centrum Lanaken

Het hart van de Limburg Fietsvierdaagse is ons Cultureel Centrum, gelegen op de Engelse Hof 10 - 3620 Lanaken. Dit is niet alleen de startplek van al jouw fietsplezier! Maar hier vind je ook de bewaakte fietsenstalling, de inschrijvingen, en de afterparty wanneer je jouw fietsavontuur hebt afgerond. 

Bewaakte fietsenstalling

 

Tegenover de ingang van het Cultureel Centrum tref je de tennishal. Deze bouwen wij volledig om tot een bewaakte fietsenstalling. Onder het toeziend oog van onze medewerkers is jouw fiets in goede handen, en laat je deze veilig achter tijdens jouw inschrijving of bij binnenkomst wanneer je geniet van een hapje en een drankje. 

 

De douches gelegen in de tennishal worden tijdens deze dagen opengesteld voor bezoek. Zo kan jij je na jouw inspanning terugtrekken voor een verfrissende douchebeurt. 

Inschrijvingen

 

Om jouw deelname te voltooien, is het belangrijk dat je langs de inschrijvingen passeert. Deze vind je terug in het Cultureel Centrum. Onze medewerkers finaliseren jouw aanmelding en voorzien jou van een polsbandje wat je toegang verleent tot de bevoorradingsposten onderweg.

 

Bovendien krijg je bij binnenkomst, in ruil voor jouw polsbandje, een gratis consumptie. Verder ontvang je bij de inschrijvingen alle belangrijke informatie die je nodig hebt om jouw fietstocht tot een succes te maken.

Voorinschrijven 

Vooraf inschrijven raden we ten zeerste aan. Je bespaart tijd tijdens de Limburg Fietsvierdaagse en daarnaast fiets je voordeliger. 

  • Voorinschrijving vergunninghouders: 6,00 per dag

  • Voorinschrijving niet-vergunninghouders: 8,00 per dag

Logeer je tijdens de Limburg Fietsvierdaagse in een hotel, camping of B&B in Lanaken? Meld dat dan zeker in het inschrijfformulier. Als vooringeschreven logie-gast kan je een gratis menu consumeren bij één van onze deelnemende partners. Meer informatie hierover vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toerisme Lanaken-Pietersheim-20180927-hr-009.jpg
 

hoofdsponsors

image.png
KBC.png

partners

download.png
LMClassics 2022 (groot).jpg
BelOrta_rgb DIEPZWART-base_0.jpg
Logo Peperkoek_Rood_RGB.png
http___proffix.be_images_logo.png
lazer_highres_rood.jpg
KORTWEG_FINAL.jpg
Ridley_Logo_Combi.jpg
Super 8 (Haacht).jpg

De Limburg Fietsvierdaagse is een organisatie van vzw Toerisme Lanaken - E visit@lanaken.be - T + 32 89 712 120