ZONDAG 9 SEPTEMBER

 

Kijk ik fiets!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Omschrijving

 

Kijk ik fiets is een project waarbij 4 tot 7-jarigen, die al vlot kunnen fietsen met steunwieltjes, op een halve dag leren fietsen op twee wielen. De begeleiding van de kinderen gebeurt door één van de ouders. Een ervaren monitor begeleidt de fietsles en geeft nuttige tips. Bedoeling is om op het einde van de sessie alle kinderen fietsend op twee wielen naar huis te zien keren, met hun fietsdiploma in de hand.
 

De fiets is voor korte afstanden een ideaal middel om je te verplaatsen: het is gezond, goedkoop en leuk! Jong geleerd is oud gedaan!


Tijdens de Limburg Fietsvierdaagse kunnen ouders met hun kinderen op zondag deelnemen aan ‘Kijk ik Fiets!’ Ouders kunnen hun kind leren fietsen op twee wielen met behulp van enkele nuttige tips van een ervaren monitor en actieve begeleiding van uzelf als ouder. Veel fietsplezier!

Kostprijs en inschrijven

 

- € 3 per kind
- Inschrijven via het inschrijfprogramma i-school. Heb je dit nog nooit gebruikt? Klik dan HIER.
- Ondervind je dan nog problemen? Dan kan u altijd bellen naar 089/739850 of mailen naar sport@lanaken.be


Praktisch
Zondag 9 september 2018 van 10.00u tot 12.00u
Max 15 kinderen per sessie
Leeftijd: 4 tot 7 jarigen (vlot kunnen rijden op loopfiets)
Locatie: Parking Cultureel Centrum Lanaken, Aan de Engelse Hof 10 te Lanaken
Kom je met auto: parkeren op industriezone Europark, locatie: Railport Lanaken. Volg de richtingaanwijzers ‘Limburg Fietsvierdaagse’ vanaf de Europalaan (ringweg rond Lanaken).