ALGEMENE INFORMATIE 

 
Start en stop bij de Waterburcht 

Alle routes starten aan de Waterburcht, knooppunt 131.

Kom je met de auto? Stel dan Waterstraat 54 in op je GPS.  Je draait de oprijlaan naar kasteel Pietersheim op en meteen aan je linkerkant is er een kiezelparking.  

Route: Nationaal Park Hoge Kempen

Omschrijving


De focus van deze route ligt op ons mooie Nationaal Park Hoge Kempen. Beide routes zetten de verschillende toegangspoorten in de kijker en laten je zo genieten van een enorme diversiteit aan landschappen. Van heide tot grote zandvlakten tot groen-groener-
groenst in de bossen. Bij de lange route komt ook de nieuwe poort, Thor Park aan bod.  

Routes downloaden

Download hier de GPX files van de route van 50 km en hier de route van 66 km. Liever op papier? Druk dan hier voor een knooppunters van beide routes. Je kunt de knooppunters uitknippen zodat ze handig zijn om mee te nemen tijdens je fietstocht.


Route: Mergelland 

Omschrijving

Heuvel op - heuvel af in het prachtige Nederlands Limburgse heuvelland. Let op, voor de route van 40km maak je een oversteek met het veerpont. Rijd je deze route in het najaar? Check dan eerst de openingsuren.

Routes downloaden

Download hier de GPX files van de route van 40 km en hier de route van 66 km. Liever op papier? Druk dan hier voor een knooppunters van beide routes. Je kunt de knooppunters uitknippen zodat ze handig zijn om mee te nemen tijdens je fietstocht.


Route: Haspengouw

 

Omschrijving

Bekend om het fruit, maar nog meer om de typische, heuvelachtige landschappen, is Haspengouw  één van de fietshoogtepunten van  Limburg. ​Deze route leidt je  richting Hoeselt en je doet deelgemeenten van Riemst aan.

Routes downloaden

Download hier de GPX files van de route van 42 km en hier de route van 67 km. Liever op papier? Druk dan hier voor een knooppunter van de route van 42 km en hier voor de knooppunter van de route van 67 km. Je kunt de knooppunters 
uitknippen zodat ze handig zijn om mee te nemen tijdens je fietstocht.


Route: RivierPark Maasvallei

Omschrijving

 

Meander mee langs de pittoreske snoer van charmante dorpjes .

Routes downloaden

Download hier de GPX files van de route van 50 km en hier de route van 64 km. Liever op papier? Druk dan hier voor een knooppunter van de route van 50 km en hier voor de knooppunter van de route van 64 km. Je kunt de knooppunters 
uitknippen zodat ze handig zijn om mee te nemen tijdens je fietstocht.