Partners​

 

Gezond bezig zijn in een mooie omgeving waar veel mensen zich ontmoeten. Daar gaat het om tijdens de Limburg Fietsvierdaagse. En als bedrijf kunt u hier in participeren op verschillende manieren.

  • Plaats uw bedrijf in de kijker tijdens de Limburg Fietsvierdaagse, via een sponsorpakket.

  • U kunt er ook voor kiezen om ons evenement logistiek te ondersteunen.

  • Een derde mogelijkheid bestaat erin om voor uw personeel een teambuildingsactiviteit te voorzien tijdens de Limburg Fietsvierdaagse. Uw personeel kan mee komen fietsen, wielrennen of moutainbiken, op zondag te combineren met een smakelijk ontbijt vooraf.

 

Wenst u partner te worden van de Limburg Fietsvierdaagse? Hier treft u meer informatie. sgw Contacteer Katrijn Vrancken via katrijn.vrancken@lanaken.be of GSM 0495 18 78 74.

De Limburg Fietsvierdaagse richt zich tot een nog altijd groeiende doelgroep van sportieve mensen die in hun vrije tijd graag een fietstochtje maken. We bereiken kinderen vanaf 3 jaar, de jongeren tot 16 jaar en hun (groot)ouders. Of ze nu recreatief fietsen, wielrennen of mountainbiken: ze komen aan hun trekken tijdens het mooiste fietsevenement in dé fietsprovincie bij uitstek. Om deze doelgroep te bereiken en/of om uw bedrijf in the picture te plaatsen zijn er diverse mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Katrijn Vrancken.