Partners​

Gezond bezig zijn in een mooie omgeving waar veel mensen zich ontmoeten. Daar gaat het om tijdens de Limburg Fietsvierdaagse. En als bedrijf is dit uw kans om met ons mee op de kar te springen! But before we talk business, let’s talk Limburg Fietsvierdaagse.

Dat de Limburg Fietsvierdaagse een uniek en meerdaags fietsevent is, is een understatement. Onze deelnemers fietsen ieder jaar steevast langs de mooiste routes en fietsenpaden die Limburg te bieden heeft. Ze maken kennis met onze toeristische, culturele en historische waarden in de regio. Het evenement heeft een sportieve uitstraling en toeristisch imago. Het beste van twee werelden. Dit uniek fietsconcept lokt dan ook jaarlijks duizenden deelnemers naar Lanaken. Tijdens de editie van 2019 noteerden we meer dan 3.000 deelnemers. Daarmee is de Limburg Fietsvierdaagse uitgegroeid tot het grootste fietsevent in onze provincie.

Onze kernwaarden? Die zijn kort maar krachtig:

 • ONTDEK de mooiste routes en fietspaden die Limburg te bieden heeft.

 • BELEEF al het moois dat Limburg te bieden heeft.

 • PROEF van de vele toeristische, culturele en historische waarden in de regio.

 • RESPECT voor zowel de sportieve fietser, de recreatieve fietser, als families met kinderen.

Doelgroep

De Limburg Fietsvierdaagse richt zich tot een nog altijd groeiende doelgroep van sportieve mensen die in hun vrije tijd graag een fietstochtje maken. We bereiken kinderen vanaf 4 jaar, de jongeren, volwassenen en senioren. Of ze nu recreatief fietsen, wielrennen of mountainbiken: ze beleven de tijd van hun leven tijdens het mooiste fietsevenement in de fietsprovincie bij uitstek.

Conclusie

Wij bereiken deelnemers van alle leeftijden die matig tot zeer sportief zijn en afkomstig uit Vlaanderen, Nederland en Wallonië. De Limburg Fietsvierdaagse is place-to-be om alle sportieve doelgroepen uit de maatschappij aan te spreken.

Waarom partner worden?

Als bedrijfsverantwoordelijke weet u als geen ander dat uw bedrijfsnaam en bijhorende logo steeds zichtbaar moeten zijn voor uw (potentiële) klanten. Laat nu toch net lukken dat de Limburg Fietsvierdaagse heel wat commerciële mogelijkheden biedt voor potentiële partners. Uw bedrijfsnaam en logo linken aan de Limburg Fietsvierdaagse, met zijn positief imago en goede uitstraling, is een efficiënte vorm van communicatie en marketing voor uw bedrijf aan uiterst interessante voorwaarden. De organisatie is op zoek naar partners (zowel financieel als logistiek) die het evenement genegen zijn en zich kunnen vinden in onze geformuleerde doelstellingen. In ruil voor de ondersteuning hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende communicatiedragers, tijdens en na het evenement en het uitwerken van commerciële acties gedurende het event.

Wat biedt de organisatie aan partners?

De organisatie staat garant voor een goed georganiseerd en professioneel evenement. Naast de genoemde garantie bieden wij nog tal van andere zekerheden

 • Een professioneel evenement met een positief imago

 • De organisatie zal via verschillende communicatiekanalen zorgen voor de bekendmaking van het evenement waardoor u een maximaal rendement zal verkrijgen

 • Strategische plaatsing van uw communicatiedragers met een maximale zichtbaarheid voor de deelnemers

 • De organisatie staat garant voor een grote opkomst van deelnemers (meer dan 3000)

 • Uw bedrijfsnaam met bijhorend logo wordt duidelijk vermeld op onze communicatiedragers en website.

 • Mailing naar onze klanten om uw aanwezigheid aan te kondigen in ons wielerdorp

 • Mogelijkheid tot hospitality in overleg met de organisatie

 • Een link op onze website naar uw website

 • Vermelding op onze digitale communicatiekanalen

 

Wenst u partner te worden van de Limburg Fietsvierdaagse? Of wilt u meer informatie? Stuur een mail naar visit@lanaken.be. Dan steken we de koppen bij elkaar voor een productieve samenwerking.

hoofdsponsors

image.png
KBC.png

partners

download.png
LMClassics 2022 (groot).jpg
BelOrta_rgb DIEPZWART-base_0.jpg
Logo Peperkoek_Rood_RGB.png
http___proffix.be_images_logo.png
lazer_highres_rood.jpg
KORTWEG_FINAL.jpg
Ridley_Logo_Combi.jpg
Super 8 (Haacht).jpg

De Limburg Fietsvierdaagse is een organisatie van vzw Toerisme Lanaken - E visit@lanaken.be - T + 32 89 712 120